22. helmikuuta 2014

Kihlasormuspohdintaa

Emme ole hankkineet kihlasormuksia vielä. Kerroin miehelle jo ennen kihlaantumista, että sormuksen haluan valita itse. Nyt onkin ajankohtaista kihlasormuksen hankinta. Tässä postauksessa vähän pohdintaa aiheesta.


Vielä viime kesänä olisin ollut aivan varma siitä, että sormukseni tulevat olemaan valkokultaisia. Jollain tavalla keltakulta on tuntunut liian hienolta ja aikuiselta valinnalta itselleni. Kuitenkin mielestäni sileä valkokultainen sormus on melko tylsä, joten olisin halunnut timanttileikatun valkokultaisen kihlasormuksen. Sen seuraksi olisi sitten tullut joku valkokultainen timanttisormus vihkiksi.


Kesällä meillä tuli puheeksi kihlautuminen ja naimisiinmeno, mutta emme vielä sitten kihlautuneetkaan. Mies kuitenkin kertoi haluavansa keltakultaisen sormuksen. Olin todella yllättynyt ja aloin miettiä, haluanko itse samanvärisen sormuksen kuin mies. Aloin itsekkin lämmetä keltakullalle. Lisäksi minun silmään timantit näyttävät jollain tapaa paremmilta keltakultaa kuin valkokultaa vasten. Aluksi halusin keltakultaisen kihlasormuksen, jossa on keskellä valkokultainen timanttileikkaus.


Kuitenkin olen päätynyt siihen, että ihan tavallinen sileä keltakultainen sormus minulle tulee kihlaksi. Se vaihtoehto, joka ennen oli minusta niin tylsä ja tätimäinen! Minusta kultainen sileä sormus on juuri täydellinen kihla ja sen kanssa sopii melkein millainen vain keltakultainen vihki. Ja kuitenkin haluan, että vihkisormus on huomattavasti kihlaa näyttävämpi.


Tällä hetkellä ajattelen vihkisormukseksi tämän tyyppistä. Ylhäällä oleva sormus ei ole se The sormus, mutta sinne päin. Mieli saattaa toki muuttua vielä, mutta timantteja haluan ehdottomasti!

Kaikki kuvat kultajousi.fi

Miehelle me hankimme sormuksen myöhemmin, todennäköisesti vasta sitten kun minulle hankitaan vihkisormus. Mies haluaa paksun puolipyöreän kultasormuksen. Koska olemme opiskelijoita, meillä ei ihan samalla sekunnilla ole tällaiseen sormukseen varaa. Minä kuitenkin haluan kihlasormuksen nopeasti ja tämä ratkaisu sopii kummallekkin.

2 kommenttia:

  1. Oma kihlasormukseni on tuo ylimmäinen ja pidän siitä tooodella paljon. Se on siro ja yksinkertainen, mutta timanttileikkaus tuo siihen sitä jotakin. Kriteerit sormuksen hankinnalle olivat riittävä yksinkertaisuus, jotta siihen kaveriksi voi sovittaa vähän blingimmän vihkisormuksen, ja suht edullinen hinta . Valitsin valkokultaisen sormuksen, koska en omista oikeastaan mitään keltakultaisia koruja, joten keltakultainen kihlakaan ei olisi ollut luonteva valinta. Miehelläni on sama sormus keltakultaisena ja sekin on kyllä todella kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kaunis. Itsellenikin keltakulta on tuntunut ennen luonnottomalta, mutta jollain kummalla tapaa olen alkanut lämmetä värille. En itsekkään omista hirveästi mitään keltakultaista, täytyykin ostaa kultaiset korvakorut samalla reissulla kun haetaan sormus :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3