13. maaliskuuta 2014

Kihlasormus

Sain vihdoin ja viimein maanantaina kihlasormuksen sormeen. Olisin jo aikaisemmin hehkuttanut asiasta blogin puolella, mutta meillä oli pari päivää netti katkolla operaattorivaihdon vuoksi.


Eli mulle tuli ihan perus kihlasormus - sileä keltakultainen 3 mm sormus. Kirjoitin aikaisemmin ajatuksia kihlasormuksesta. En ole tottunut keltakultaan värinä, joten hetken saa totutella vielä. Halusin yksinkertaisen sormuksen, johon sopii sitten näyttävä ja mieluinen vihkisormus. Vihkisormuksesta haluan keltakultaisen timanttisormuksen, mutta sen mallista en ole vielä ollenkaan varma.


Pakko sanoa, että kyllähän tuo päivämäärä kaiverrettuna sormukseen näyttää todella kivalta. Numerot sointuu yhteen niin hyvin. Itse hääpäivän kohdalla päivämäärä tuskin tulee ihan yhtä hyvältä näyttämään. Mutta pääasia onkin, että saadaan toisemme loppuelämän ajaksi. Tuntuu ihan älyttömän turhamaiselta tuo päivämäärien tuijottelu, mutta ei voi mitään :D

Muoks. Sormus on Timanttisilta

4 kommenttia:

  1. Tuohon on erittäin helppo lähteä hakemaan vihkisormusta! Ja teillä on todella kaunis kihlapäivä!! Näyttää todentotta hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tuohon sopii melkein mikä vaan malli. Saattaa tulla valinnanvaikeuskin :) Kiitos paljon!

      Poista
  2. Mietin pitkään kelta- ja valkokullan väliltä. Ensin olin itsestäänselvänä ottamassa valkokultaa, mutta sitten jotenkin ajattelin myös perinteisyyttä.. Mutta päädyin valkokultaan, tai lopulta mies päätyi. On se enemmän mun näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omastakin mielestä tähän elämänvaiheeseen valkokulta olisi ollut enemmän itseni näköinen. Se on varmaan kun ei ole lainkaan tottunut keltakultaan ja on nuori opiskelija jne... Aloin myös miettiä, että minkä värisestä sormuksesta pitäisin vaikka kahdenkymmenen vuoden kuluttua ja jotenkin miellän, että vanhemmat ihmiset pitävät keltakullasta :D. Onneksi olen jo alkanut tottua keltakultaan.

      Näin sormuksesi blogistasi, se on todella kaunis! Jos olisin itse päätynyt valkokultaan, olisin ottanut myös timanttileikkauskuvioidun kihlasormuksen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3