24. kesäkuuta 2014

Meillä on juhlapaikka !

Meidän alkuperäinen suunnitelma ja unelma oli se, että meidät vihittäisiin juhlapaikalla. Olin myös päättänyt juhlapaikan etukäteen, vaikka en siellä koskaan ollut käynytkään. Vaikka meidät vihitäänkin maistraatissa, niin onneksi siitä unelmien juhlapaikasta ei tarvitse lupoua! Kirjoittelinkin alkuvuodesta kiinnostavista juhlapaikoista. Olin jo silloin miettinyt Finalysonin palatsia juhlapaikaksemme. Ja niin siivä vain kävi, että Finlaysonin palatsilla me häitämme juhlimme.


Aloimme miettiä mahdollista juhlapaikkaamme heti varattuamme maistraatin. Kriteereinä juhlapaikalle meillä oli seuraavat:
  • Paikan piti olla ravintola, jotta tila, ruoka ja juoma järjestyvät mahdollisimman helposti. Halusimme myös tilavuokran sisältyvät menun hintaan.
  • Paikan piti sijaita Tampereella, mieluiten keskustassa
  • Paikan piti olla juhlava ja hieno
 Kuva itse otettu, ja sen kyllä näkee laadusta!

Finlaysonin palatsi vastasi täysin kaikkia kriteerejä, ja se nyt sattui olemaan ainoa paikka, jossa oikeasti halusin häät järjestää. Lisäksi palatsi olisi täydellinen vaihtoehto väriteemaamme ajatellen. Eihän Finlaysonin palatsi edullisin mahdollinen vaihtoehto ollut, mutta loppupeleissä erot muihin vaihtoehtoihin olivat pieniä. Niimpä otin viime viikolla palatsiin yhteyttä toivoen, että heillä olisi vielä tilaa hääpäivänämme. Ja onneksi heillä oli. Vietimme juhannustorstaina 3-vuotispäiväämme, ja kävimme juhlan kunniaksi syömässä palatsilla ja ravintolapäällikkö esitteli meille paikat. Rakastuimme talvipuutarhaan niin kovasti, että varasimme sen, vaikka ravintolapäällikkö sanoi, että alle 40 hengelle huone voi tuntua hieman kolkolta. Olen kuitenkin ihan varma, että tunnelma on kaikkea muuta kuin kolkko, vaikka sali ei täynnä olisikaan. Maksoimme eilen varausmaksun ja tänään saimme vahvistusviestin varaukselle. Jes, saako jo tuulettaa :D

Kuvalaatu sen kun paranee

Minulla on kaikin puolin hyvä fiilis juhlapaikasta. Sulhanenkin tykästyi paikkaan kun siellä kävimme. Henkilökunta oli mukavaa ja ruoka oli todella hyvää, etenkin sulhasen valitsema pippuripihvi - nam! Vieraslistakin on jo laadittu, siihen palaan pian blogin puolella. Kohta pääseekin jo kutsukorttien tekoon. Eihän häihin ole enää kuin kolme ja puoli kuukautta aikaa, mutta onneksi isoimmat asiat ovat jo hoidossa, meinaan maistraatti, juhlapaikka ja hääpuku.

Onko muita Finlaysonin palatsilla häitään viettäviä, tai onko kenties joku ollut palatsilla häissä? :)

6 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Saatte ainakin sisustaa kuinka haluatte, kun tila ei lopu kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, ja koska tila on iso, pystymme järjestämään samassa tilassa kaiken ohjelman ja pienet tanssit :)

      Poista
  2. Tuota paikkaa olenkin ihaillut jossakin muussa hääblogissa. Todella upeat puitteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin törmäsin tähän ensimmäistä kertaa toisen hääblogin kautta. Ei voi siis muuta sanoa, kun että onneksi löysin tien hääblogien maailmaan :)

      Poista
  3. Onpas upean näköinen paikka!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3