20. kesäkuuta 2014

Täydellisten rintiskoiden metsästys ! APUA!

Vaikeimmaksi osioksi hääjärjestelyissä tähän mennessä on muodostunut rintaliivien osto. Yhdet rintaliivit olenkin jo ostanut Gina Tricotista (ja niihin sopivat ihanat stringit), mutta rintaliivit eivät siltikään ole sopivat. Muuten ne olisivat voineet sopia, mutta eihän niissä ollut sitä silikoninauhaa, joten ne eivät ole tarpeeksi tukevat. Lisäksi ostin lisätäytettä rintaliiveihin (push uppeja kun muutenkin käytän, niin tietysti hääpuvussa myös), mutta tuohon malliin ne lisätäytteet eivät oikein sopineet. Pyysin onneksi vaihto-oikeuden rintaliiveihin. Alla kuva rintaliiveistä Gina Tricotin nettikaupasta. Eikö olisi ollut söpöt? (Nuo olkaimet saa irti).


No kun ostamani rintaliivit eivät sovi, ne täytyy käydä palauttamassa. Täytyy jatkaa etsintöjä, josko jostain löytyisi vielä ne täydelliset rintaliivit. Olen alkanut harkita tilaavani netistä Wonderbran ultimate strapless lace -rintaliivit, mutta 70 euroa rintaliiveistä tuntuu aikamoiselta summalta (ulkomailta voi toki saada hieman edullisemmin, mutta jos koko ei mene nappiin, on ulkomaille palauttaminen sitten haastavampi juttu). Sulho ei varsinkaan ole mielissään asiasta, varsinkaan kun ostimme lisätäytteetkin jo (niitä ei varmaankaan voi palauttaa). Haluaisin mielummin ostaa rintaliivit ihan kaupasta, jotta niitä voi sovittaa, mutta tietääkseni Wonderbrata ei myydä Tampereella missään. Olen kuitenkin lukenut liiveistä paljon hyvää ja liivit tulisivat varmasti myöhemminkin käyttöön. Koko liivien suhteen kuitenkin mietityttää, sillä olen lukenut koosta vähän ristiriitaista tietoa. Liivit olisi myös hyvä hankkia ennen mekon kavennusta.



Siksi haluaisinkin kysyä neuvoa teiltä muilta morsiamilta! Onko kellään kokemusta kyseisistä liiveistä, lähinnä kokoa ajatellen? Entä ovatko muut morsiamet saaneet harmaita hiuksia alusvaatteiden etsinnästä?

3 kommenttia:

  1. Suosittelen ehdottomasti jotain liivikauppaa, jossa ammattitaitoiset myyjät osaavat auttaa! Saat kerralla hyvät liivit, vaikka niistä joutuukin pullittamaan yleensä jotain 40-50€ väliltä. Kesken juhlapäivän ei tule ikäviä tilanteita liivien painamisen tai niiden ylöskiskomisen kanssa, kun kerralla saa istuvat liivit. Puku kannattaa ottaa mukaan, kerta sinulla sellainen jo on :)

    VastaaPoista
  2. Jepp, komppaan Paulaa, kannattaa mennä liivikauppaan, tai edes Stockan alusvaateosastolle, ja rohkeasti esittää asiansa myyjälle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos neuvoistanne! Kävinkin tänään liivikaupassa, mutta lopulta löysinkin hyvät tukevat olkaimettomat liivit ihan perus ketjumyymälästä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3