18. heinäkuuta 2014

Laukku hääpäivänä - millainen ja mitä varten?

Ostin viikko sitten laukun itselleni häitä varten, mutta jäin vielä miettimään laukun väriä. Laukkuhan on vähän tummempi kuin hääpukuni, mutta muuten aivan täydellinen. Seitsemän päivän vaihto-oikeus meni jo, enkä laukkua käynyt vaihtamassa. Mietittyäni asiaa päädyin siihen, että laukku on hyvä. Vaikka se ei ole valkoinen, se sopii morsiamelle hyvin :)


Laukku on ostettu Ideaparkin Green Whale Accesoricesista, ja hintaa sille tuli 34,90 €. Meni siis budjetista yli kymmenellä eurolla, mutta eipä tuo haittaa (kengät jäivän saman verran budjetoidusta alle :)). Aion varmasti myydä tämän häiden jälkeen, koska tälle ei varmasti tule uudelleen käyttöä. Niin paljon tämä nimenomaan morsiamen laukulta näyttää.

Sain kommenttiboksiinkin kysymyksen, että tarvitsenko laukkua välttämättä. Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että tarvitsen. Tai pärjäisin varmasti ilmankin, mutta haluan laukun. Ja nimenomaan jonkun tällaisen nätin juhlalaukun, ei sellaista hääpussukkaa. Vihkimisisessä laukkuni on varmaankin jommalla kummalla kaasoista, ja juhlassa laukku varmaankin lojuu pöydällä koristeena. Haluan silti säilyttää omat tavarani itselläni. Mitä laukkuun sitten tulee?
  • Meikit: Huulipuna, puuteripaperit, peili, vaalea kajaalikynä (sisäluomea varten). Etenkin huulipuna on hyvä olla itsellä. Koska laitan punaista huulipunaa, se kuluu kuitenkin syömisen ja juomisen yhteydessä kohtalaisen nopeasti ja vaatii usein korjailua.
  • Vihkimistä varten minun ja sulhasen henkilötodistukset sekä esteettömyystodistus
  • Maksukortti
  • Kotiavaimet
  • Puhelin, äänettömällä kylläkin. Hah, täytyyhän se parisuhteen muutospäivitys pistää Facebookkiin saman tien. Sen lisäksi puhelimesta täytyy silloin tällöin, huomaamattomalla hetkellä kurkkia liigapelien tuloksia (Minä kannatan Rauman Lukkoa ja sulho taas on Ipan mies! Jääkiekko on yksi meidän suurimmista ja tärkeimmistä yhteisistä harrastuksista) :D
Eipä varmaan muuta kuin nuo, eikä sinne mitään älyttömyyksiä mahtuisikaan. Eikä ole tarkoituskaan, että siellä olisi turhaa tavaraa. Tuon puhelimen tarpeellisuuden voi kyllä kyseenalaistaa, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole. Ellei se ole äänet päällä ja koko ajan esillä, mutta se ei tule kuuloonkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3