12. heinäkuuta 2014

Mielenmuutos kenkien suhteen ja laukkuongelma

Tein vähän aikaa sitten postauksen, jossa kerroin kaksista hääkengistäni. Noh, ei ole enää kahdet kengät vaan yhdet, sillä korkkarit lähtivät palautukseen. Aluksi aloin miettiä, että puhtaan valkeat kengät näyttivät aivan liian kylmiltä luonnonvalkoista hääpukuani vasten. Sitten aloin miettiä niitä korkoja. Vaikka muissa juhlissa satunnaisesti korkkareita käytänkin, niin en halua olla hääpäivänä sulhasta pidempi. Olen normaalistikin tottunut siihen, että olemme yhtä pitkät. Puhumattakaan siitä, miltä se pituusero olisi valokuvissa näyttänyt. Senpä vuoksi palautin korkokengät, ja aion kävellä näillä ihanilla ballerinoilla koko päivän:


Tuli tästä kenkävalinnasta todella hyvä mieli. Sellainen olo, että näin sen pitikin mennä ja nämä kengät ovat täydelliset. Laukkuasia sen sijaan tuottaa päänvaivaa. Huusin huutonetistä melko edullisesti yhden laukun, mutta se ei ollutkaan hyvä, koska se oli valittu niihin korkkareihin yhteensopivaksi. Eilen sitten ostin Ideaparkin Green Whale Accessorisesista maailman ihanimman laukun, mutta en enää ole varma, että onko se hyvä. Ostinkin sen siinä mielessä, että testataan sitä hääpuvun kanssa. Laukku on todella ihana ja tyyliltään ja malliltaan täydellinen, mutta koska se on ennemmin kerman värinen kuin valkoinen, en tiedä sopiiko se asuuni.


Jotenkin tuntuu, että laukku näyttää asuani vasten vähän liian tummalta ja kellertävältä. Laukussa on vain vaihto-oikeus, joten palauttaa sitä ei voi. Valkoista laukkua kaupassa ei ollut ainuttakaan täydellisen sävyistä, sillä valkoiset olivat puhtaanvalkoisia tai sitten näitä kerman/ivoryn värisiä. Niimpä mietinkin, että jos laukku olisi aivan jotain muuta väriä, ja vaihtoehtoja minulla on väriteemamme mukaan kolme: kultainen, punainen ja musta. Kultaisia laukkuja siellä oli muutama, ja väri voisi tosiaan sopia. Onhan kulta yksi häidemme teemaväri ja koruni ovat kultaisen värisiä. Punaisia laukkuja siellä oli yllättävän paljon, ja se sopisi teemmaamme, minun kimppuuni ja minun huulipunaan sekä sulhasen solmioon erittäin hyvin! Kultaisen ja punaisen kohdalla tulee sitten miettineeksi sitä, että tuleeko laukkua käytettyä enää koskaan. Kultaista ehkä joskus, punaista tuskin. Ja tämän väristen laukkujen eteenpäin myynti saattaa olla hankalaa. Sen vuoksi mietin vielä mustaa. Mustia laukkuja liikkeessä oli todella monta, ja sieltä varmasti löytyisi upeaakin upeampi yksilö. En ole kuitenkaan varma, että miten hyvin musta sopisi morsiustyyliini. Eikä sekään ole vielä varma, että vaihdan laukun, niin ihana tuo ostamani laukku on. Tälle ei kyllä varmasti löytyisi käyttöä enää ikinä, mutta häiden jälkeen sen voisi myydä. Eilen kokeilin laukkua kaikkien häävetimien kanssa, eikä se väriero mitenkään paha ollut, mutta laukku ei ehkä ollut täydellinen omaan asuuni. Toisaalta pitää muistaa, että laukku lähinnä lojuu koristamassa pöytää ja kannan sitä korkeintaan vessaan. Alla kuva, minkä nappasin eilen maailman huonoimmalla puhelimen kamerallani ja vieläpä huonossa valaistuksessa. Päasia kuvasta kutenkin näkyy, eli laukun ja puvun väriero:


Laukkuasiaa minulla on aikaa miettiä torstaihin asti. Palan asiaan laukun suhteen, kun lopullinen laukku on löytynyt. Mitä muut morsiamet ovat mieltä laukuista, jotka ovat erivärisiä puvun kanssa, esim häiden teemavärin mukaan?

2 kommenttia:

  1. Mun kysymys on; tarvitsenko ylipäätänsä laukun? Siis missä ja milloin pitäisin sitä ollalla/ kädessä? Mitä säilyttäisin laukussa? Onko laukku siis ihan turha? Kännykkää en varmaan kaipaa sinä päivänä ja huulikiillon sujautan vaikka kaason laukkuun/ bestmanin povitaskuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa minun ei kovinkaan kauaa tarvinnut miettiä. Kyllä tarvitsen laukun. Tai pärjäisin ehkä ilmankin, mutta haluan pitää meikit koko ajan lähettyvillä, omassa laukussani. Lähinnä huulipunan vuoksi, koska laitan punaista huulipunaa ja sitä ainakin kaikennäköisen syömisen/juomisen yhteydessa saa korjailla melko usein. Maistraattia varten laukuun tulee henkilötodistukset ja esteettömystodistus, tosin kaaso saa kantaa laukkuani maistraatissa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3