21. heinäkuuta 2014

Neuletakki ja takki

Lokakuussa on jo sen verran kylmä, että sisätiloissa ei välttämättä tarkene hirveän pitkää aikaa pelkässä olkaimettomassa mekossa. Puhumattakaan sitten, että ulkona pärjäisi ilman takkia. Periaattessa joku valkoinen jakku olisi voinut ajaa asiansa sekä sisä- että ulkotakkina, mutta itse halusin neuletakin ja takin.

Tilasin Zalandolta Anna Fieldin neuletakin, jossa on pitsinen selkämys. Kävin hakemassa neuletakin postista eilen, ja olen ihan myyty. Se on ehkä sävyltään aavistuksen verran lämpimämpi kuin hääpukuni, mutta mielummin niin päin. Toinen vaihtoehto Zalandolta, Onlyn kokonaan pitsinen neuletakki, olisi ollut kuvan perusteella puhtaan valkoinen, ja siksi liian kylmä. Neuletakilla oli hintaa 26,95 euroa. Ja tälle tulee aivan varmasti häiden jälkeen käyttöä ihan arjessakin.


Lokakuussa tarvitsee myös takkia, etenkin kun me harkittiin hääjuhlan jälkeen vielä ihan yöelämään lähtemistä. Takki ei kuitenkaan ole niin merkittävä osa morsiustyyliä kuin neuletakki, koska se on päällä ainoastaan siirtymistilanteissa. Ainut on se, että jos on hyvä ilma (lue: ei sada vettä), saatamme käydä laittamassa vihkimisen ja juhlan välissä Finlaysonin sillalle rakkauslukon. Siitä saisi aivan mahtavia kuvia, ja näissä kuvissa saattaisin olla takki päällä. Ajattelin kuitenkin, että en halua ostaa uutta takkia, vaan haluan laittaa omannäköisen takin omasta takaa. Mielestäni morsiamet mustilla nahkatakeilla ovat mielettömän hyvän näköisiä. Kyseinen tyyli taitaa myös olla muodissa nyt, joten laitan mustan nahkatakkini hääpäivänä. Vaaleankin nahkatakin omistan, mutta se ei sopinut hääpuvun kanssa, kun kokeilin takkeja. Väri siinä on beigeen vivahtava, ja se näytti hääpuvun kanssa vähän "likaiselta". Mutta alla keväällä minusta otettu kuva, jossa minulla on se häihin tuleva musta nahkatakki päällä.


Alla pari ihanaa kuva nahkatakkimorsiamista:



Aivan ihania !!! Neuletakin ja takin lisäksi täytyy myäs hankkia sateenvarjo. Lokakuussa on hyvinkin mahdollista, että vettä tulee taivaan täydeltä. Tässä tapauksessa emme todellakaan ota mitään ulkokuvia, vaan siirtymiset ulkoa sisälle ovat hyvin nopeita. Ihan musta suuri sateenvarjo, ei mitään röyhelöistä valkoista, eikä varsinkaan mitään sydämenmuotoista. Heitin juuri vanhan rikkinäisen sateenvarjomme roskikseen, nyt voisi sitten muutenkin panostaa kunnon sateenvarjoon. Sellaiseen pitkävartiseen, vaikka ei sellainen ehkä yhtä käytännöllinen ole. Samapa tuo, on ne paljon kestävämpiä. Sateenvarjon hankkimisessa ei onneksi ole mitään kiirettä.

6 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo nahkatakki, saatan itsekin lainata sitä. Me ollaan molemmat vähän raskaamman musiikin ystäviä ja nahkatakki sopis hyvin vähän rokimpiin syyshäihin (jollaiset meillekin ehkä tulee).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että nahkatakki sopisi teidän häihin paremmin kuin hyvin! Mielestäni nahkatakki sopii etenkin syysmorsiamille mainiosti, varsinkin jos sellaista ihan normaalistikin käytössä pitää :)

      Poista
  2. Itsekin olen ajatellut nahkatakkia :) Sen sijaan sisätiloissa ajattelin pärjätä pelkällä hääpuvulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkatakki on kyllä mahtava vaate morsiamelle. Koska oma hääpukuni on lyhyt ja olkaimeton, ajattelen tarvitsevani neuletakkia. Pitkällä hääpuvulla asia varmaan olisikin eri, tai jos puvussa olisi edes jonkinnäköistä hihaa. Tuskin neuletakkia kuitenkaan koko aikaa juhlassa päällä pidän :)

      Poista
  3. Näistä tykkään! Itsekin harkitsin keinonahkaista lyhyttä jakkua, mutta se oli liian rouhea kepeän hääpuvun rinnalla. Niinpä valitsin valkoisen bleiserin varavarusteeksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kesähäihin, kuten teilläkin oli, tällainen takki saattaa kyllä tuntua vähän raskaalta. Etenkin sellaisen ihan täyspitkän juhlavan hääpuvun kanssa, niinkuin sinunkin upea hääpukusi oli :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3