27. elokuuta 2014

Hääyö

Meille oli ihan selvää, että menemme hääyöksi hotelliin. Tämä sen takia, että osa häävieraista majoittuu meidän luona. Alunperin olisimme halunneet olla kotona, mutta meistä tuntui kivalta tarjota yöpymispaikka niille muutamalle kauempaa tulevalle vieraalle. Haluamme olla hääyönä kahdestaan ja onhan se kivaa luksusta mennä hotelliin. Hotellin valinta sen sijaan tuotti päänvaivaa.

Aluksi ajattelimme varmasti menevämme Tammeriin, koska se sijaitsee juhlapaikkaa lähimpänä. Hotelli on myös tasokas ja hieno, itse pidän kaikista vanhoista rakennuksista. Tammerin jälkeen esille nousi Lapinniemen kylpylä. Siellä on hienot huoneet ja olisihan se ollut ihanaa aloittaa ensimmäinen päivä avioparina kylpylässä lilluten. Tämä hotelli kaatui kuitenkin sijaintiinsa. Eihän Lapinniemi nyt kovinkaan kaukana keskustasta ole, mutta liian kaukana kuitenkin (Tamperelaiset tietää). Meillä olisi tullut aivan älytön kiire meikistä hotelliin pukemaan ja siitä maistraattiin. Ja onhan se juhlan jälkeen kivempi, että hotelli on lähellä.


Lopulta päädyimme Ilvekseen. Ilves oli käynyt mielessä jo aikaisemmin, mutta jostain syystä olin työntänyt vaihtoehdon taka-alalle. Ehkä se johtui siitä, että Ilveksen ulkomuoto ei nyt kovinkaan paljoa miellytä. Sisältä huoneet ovat siistin näköisiä ja hienoja, mutta kyllä minulle on ulkoasullakin väliä. Päädyimme kuitenkin Ilvekseen ihan käytännön syistä. Kampaukseni ja meikkini tehdään Koskarissa, joten siitä pääsee sitten suoraan hotellille. Sulho kävi Ilveksessä tänään kyselemässä ja virkailija ei voinut luvata meille saapumista hotelliin klo. 14.00 (normaali 15.00). Tämä asia selviää vasta päivän enmnen häitä, mutta no panic. Hän kuitenkin lupasi, että pukeutumistila meille järjestetään, mikäli huoneeseen ei noin aikaisin pääse. Pidetään nyt kuitenkin peukkuja pystyssä sille, että pääsisimme huoneeseen sen tunnin aikaisemmin. On kuitenkin erittäin hyvä, että hotellille pukeutumaan pääsee suoraan kampauksen ja meikin jälkeen. En todellakaan haluaisi vaihtaa hääpukua päälle vaikkapa The Body Shopin takahuoneessa ja kävellä sillä Koskarin läpi. Lisäksi Ilves on kaikkein lähimpänä maistraattia, joten kiireen ei ainakaan pitäisi yllättää. Kaikki muu järjestyy kyllä, kunhan ei maistraatista myöhästytä! :)

Varasimme Superior King -huoneen, joka oli parikymppiä Standard King -huonetta kalliimpi. Huoneestamme pitäisi olla hyvät näkymät kaupungille.


Ilves on mahdollisia jatkojakin ajatellen hyvä hotelli. Minulle ei jatkot olisi mitenkään pakolliset, mutta sulho haluaisi ehdottomasti jatkoille. Mikäli jatkoille mennään, on hotellin sijainti ainakin hyvä eri paikkoihin nähden. Itse haluaisin ehkä sitten Ilveksen klubille, mutta tämä on vähän kinkkisempi kohta. Sinne on meinaan ikäraja k-22 ja osa vieraista on iältään sen 18-22. On siellä sitten pari alaikäisitäkin, mutta he nyt eivät joka tapauksessa jatkoille pääsisi. Noita liian nuoria täysikäisiä kohtaan sen sijaan saattaisi olla vähän tyly mennä paikkaan, jossa on korkeampi ikäraja. Toisaalta, meidän häät joten saamme mennä sinne minne huvittaa. Katsotaan nyt vielä...

6 kommenttia:

  1. Soita klubille etukäteen ja kerro, että haluaisit tuoda isomman porukan sinne häiden jatkoille. Jos vain osa on alle 22-vuotiaita, voitte aivan hyvin saada tervetulotoivotuksen koko porukalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy soittaa, eipä käynytkään tuollainen vaihtoehto edes mielessä :)

      Poista
  2. Mäkin haluaisin Ilvekseen juuri noiden näkymien takia! Aika moneen baareista isommalla porukalla pääsee pari "alaikäistäkin", kannattaa esim tuonne Ilvekselle soittaa etukäteen ja kysyä että onnistuuko tämmönen ja voisihan sitä esim ihan pöytääkin koko seurueelle varata ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne näköalat ovat upeat. Teidän hääjuhlan aikaan on jo se Torni-hotellikin avettu. Sieltä on vasrmasti vieläkin hienommat näköalat. Täytyy tosiaan soittaa sinne :)

      Poista
  3. Moikka Kata! Niin mietin juuri ihan samaa, että kun te kuitenkin majoitutte sinne hotelliin, niin kai he muutaman täysi-ikäisen voivat hotellin puolelta päästää sisälle. Kannattaa muistuttaa heitä, että vieraat ovat todella siististi pukeutuneet ja antaa tasokkaan kuvan hotellista sekä tietenkin vilauttavat korttia baaritiskillä ;) Toivottavasti onnistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan että onnistuu, pyydän sulhasta soittamaan asiasta Ilvekseen hieman lähempänä. Eikä näitä 18-22 vieraita ole kuin kaksi, joista todennäköisesti vain toinen tulisi jatkoille :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3