20. elokuuta 2014

Kakun koriste

Suunnittelin kovasti hankkivani häihin käytettynä niin paljon tavaraa kuin mahdollista. Niin varmaan olisin tehnytkin, mikäli häiden järjestämiseen olisi ollut aikaa enemmän kuin 4 kuukautta. Olen kyllä katsonut Facebookin hääkirppikseltä ensin kun jotain hankintaa olen suunnitellut. Kuitenkaan jos jotain ei ole saman tien ollut saatavilla, on tilaus täytynyt tehdä verkkokaupasta heti. Nyt olen kuitenkin hankkinut ensimmäisen tarvikkeen käytettynä, juurikin tuolta fb:n hääkirppikseltä, meinaan kakkukoristeen!

En itse hirveästi välitä sellaisista hääpari-kakkukoristeita. Sellaiset romanttiset nyt menettelee, mutta ne "humoristiset", joissa morsian on tyyliin köyttänyt sulhasen, lähinnä ärsyttää. Ja nämähän siis ovat vaan minun mielipiteitä, joillekin sellaiset voi sopia oikein hyvin :). Halusin kuitenkin jotain ihan erilaista. Decorahousella oli myynnissä ihania tuplasydän-kakkukoristeita ja olisin halunnut timanteilla koristellun kultaisen version. Ne olivat kuitenkin loppuneet joten laitoin Decorahouselle viestiä. Valitettavasti sydämet olivat kokonaan poistumassa valikoimasta. Selailin sitten läpi fb:n hääkirppistä erilaisen kakkukoristeen toivossa ja siellä sattui olemaan kultainen tuplasydän-koriste ilman timantteja myynnissä. Varasin tuotteen heti, sillä sen sai melkoisesti edullisemmin kuin verkkokaupasta. Olen kyllä todella tyytyväinen, vaikken sitä timanttista versiota saanutkaan. Koriste on tyylikäs, näyttävä ilman kimalteitakin ja erilainen.


Mahdollisesti haluaisin vielä kakkuun koristeeksi oikeita ruusuja, mutta katsoo nyt. Aidoin kukkasin koristellut kakut vaan ovat niin upeita:

Tämä ja muita ihania ruusuin koristeluja hääkakkuja Pinterestissä

Ja sitten itse kakusta. Emme ole vielä varmoja siitä, että millainen kakku tulee. Siitä olemme kuitenkin aivan 100 % varmoja, että tavallinen täytekakku se ei tule olemaan! Täytekakut muistuttavat minua lähinnä lapsuuden ajan syntymäpäiväjuhlista. Haluaisin, että kakussa olisi suklaata, koska se on hyvää ja sopii syksyyn. Vaihtoehtoja olisi sitten ihan perus suklaakakku, suklaajuustokakku tai suklaamoussekakku. Söin eräässä kahvilassa kolmen suklaan moussekakkua, ja oli muuten paras kakku mitä koskaan olen syönyt! Luulen kyllä, että sellainen on melko hankala valmistaa. Täytyy jutella vaihtoehdoista ravintolan kanssa.

Kirjoitanpa nyt samaan syssyyn vielä hääkakun leikkaamisesta. Meidän häissä ei polkaista kakkua leikattaessa. Minulle tämä oli ihan ehdoton juttu, sulhaselle taas ihan sama. Toivon sitten, ettei polkaistaisi, koska sulhasen pyynnöstä meille tulee kimpun ja sukkanauhan neitto niin minä halusin päättää tästä. Sulhaselle asia oli ok. Ei meistä kumpikaan mitään kaapin paikkaa määrää, joten ei haluta sellaista leikkiä häihinkään. Kivempi on vain leikata kakkua yhdessä ja vaihtaa suudelma leikkauksen lopuksi. Ehkä olen vähän tosikko, mutta polkaisu ei vaan sytytä :)

4 kommenttia:

  1. Kaunis kakkukoriste! :) Suklaakakku on ihan parasta! Moussekakut ovat vielä siitä mukavia, että eivät ole ehkä ihan niin tuhteja kuin perinteiset suklaakakut. Ja tuosta polkaisemisesta, me oltiin ihan samoilla linjoilla, kaapin paikka on päätetty yhdessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Moussekakku olisi kyllä todella hyvää, toivottavasti ravintolassa osataan tehdä sellaista. Taitaa aika moni hääpari nykyisin jättää polkaisematta, enkä ihmettele sitä yhtään :)

      Poista
  2. Ihana koriste! Teillä on tuo teema kyllä niin hallussa, ja löydät tosi kivoja juttuja jotka sopii teidän värimaailmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä ollut todella tarkka siitä, että hankinnat sopivat teemaan ja yhteen toistensa kanssa. Kerran sitä vaan omia häitä järjestetään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3