7. syyskuuta 2014

Hääauto

Hääauto ei meidän häissä ole mitenkään tärkeässä roolissa. Alunperin halusin hevoskärryn hääautoksemme, mutta se idea kaatui sitten. Kärry ei olisi ollut kovinkaan käytännöllinen, sillä maistraatista on varmaan pari kilometriä matkaa juhlapaikallemme. Eikä koskaan voi tietää, että sataako vai ei. Todennäköisesti kukaan vieraista ei edes tule näkemään autoamme. Auto on ihan puhtaasti siirtymisiä varten. Sen vuoksi emme autoon sen enempää panostaneet. Hääautoksemme pyysimme lainaan sulhasen isäpuolen mustaa Jeeppiä. Kyseinen auto ei ole enää mikään tuliterä, mutta mielestämme erittäin tyylikäs. Lisäksi pidän siitä, että auto on iso ja korkea. Luulen, että autoon on helppo mennä ja tulla pois. Hääauton kuskina toimii sulhasen veli maistraatin jälkeen. Siinä meitä kuskaillaan vain kuvauspaikasta toiseen. Koska minä ja sulho menemme koko häät limpparilinjalla, ajamme itse autoa sitten juhlan jälkeen.

En tiedä, että mikä auton virallinen malli on, mutta suunnilleen alla olevalta se näyttää. Kai :D


Koristeita autoon ei tule muuta, kuin pahvikyltti takaikkunaan. Inhoan kaikkea roskaa, kuten kaljatölkkejä ja hikisiä kenkiä, roikkumassa auton perästä. Anteeksi nyt vaan jos joku tykkää, tämä on vain minun mielipide! No onneksi näitäkin myydään nykyisin ihan siistinnäköisinä setteinä. Ne ovat ihan ok, vaikka ei siltikään meidän juttu. Mitään rusetteja, ruusukkeita sun muuta ei myöskään tule.


Auto ei ole meillä mitenkään isossa roolissa, vaan ainoastaan siirtymisiä varten. Valokuvaaja voi toki ottaa meistä pari söpöä kuvaa takapenkillä vastanaineina. Sitten meitä kuskataan vain kuvauspaikalle ja juhlapaikalle, ja kuvaukset todennäköisesti tapahtuvat juhlapaikan läheisyydessä. Täytyy vain toivoa, ettei sada. Jos sataa, niin meidät todennäköisesti viedään kuvattavaksi suoraan juhlapaikalle. Poistumme maistraatista ennen vieraita ja saavumme juhlapaikalle niin, että vieraat odottelevat sisällä. Juhlan jälkeen ajamme sitten auton jatkopaikan (hotellin yökerhon?) parkkiin. Lauantaina tai viimeistään sunnuntaina palautamme auton omalle omistajalleen.


kuva

Onko teidän häissä auto tarkkaan harkittu yksityiskohta ja ikäänkuin yksi ohjelmanumero, vai onko se vain siirtymistä varten? Vai tuleeko teille autoa ollenkaan? :)

6 kommenttia:

  1. Meillä ei mitään virallista hääautoa edes tule. Kun vihkiminen järjestetään juhlapaikalla, ei sellaiselle ole mitään tarvetta.
    Tarvitsemme autoa ainoastaan siirtymään kotoa/hotellilta kuvauslokaatioihin sekä sieltä juhlapaikalle.
    Tätä varten olen vuokrannut limusiinin tuttavaltamme, hintaa tälle tulee todennäköisesti vähemmän kuin esimerkiksi taksille ja kaikki mahtuvat kyytiin kerralla.
    Jos olisimme tarvinneet ns. hääautoa, olisin ehdottomasti halunnut hummerin, enkä edes tiedä miksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limusiinikuljetus kuvauspaikkoihin kuulostaa hyvältä, etenkin kun olette saaneet sen edullisesti vuokralle. Se näyttäisi varmasti myös itse kuvissa hyvältä :)

      Poista
  2. Minä siirryin limusiinilla hotellilta hääpaikalle naisväen kanssa (äitini, anoppini, kälyni, kaasoni ja kukkaistyttöni + kuvaaja) ja oikeastaan juuri tästä syystä valitsimme hääautoksi limun. Halusin tarjota läheisille naisille jotain pientä ekstaa tärkeänä päivänäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limusiini on kyllä sekä tyylikäs, että kokonsa puolesta kätevä ratkaisu :)

      Poista
  3. Meille ei autoa tule ollenkaan, koska juhlapaikkamme on ihan kirkon tuntumassa. Milestäni on hyvä idea lainata autoa siirtymisen ajaksi joltain tutulta, jos siihen kerran on mahdollisuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä autoa tarvitse, jos matka kirkolta johlapaikalle on ihan olematon, tai jos vihkiminen on juhlapaikalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3